maandag, september 18, 2006

Opa victor heerlijk aan de mosterdsoep in Wijns.

Opa op de scootmobiel en oma op de snorbrommer gaan wij vaak rijden door Friesland. De scootmobiel en de snorbrommer rijden rond 20 Km per uur en de scootmobiel kan ca.25 km ver. Opa Victor wilde eerst niet aan een scootmobiel want dan ben je invalide. Nu is hij er dol gelukkig mee en wij gebruiken de scootmobiel heel veel en graag. Samen met oma zit ik hier in een retaurant aan de Dokkumer EE in Wijns. Wij genieten van de zon en de heerlijke mosterdsoep. Ik zou de scootmobiel niet meer willen missen.

zondag, september 17, 2006

Heel mooie bloemen.

Op pad met mijn scootmobiel heb ik altijd een camera bij mij. Overal zie je wel iets dat je graag wilt fotograferen.

Prachtige kleuren.

Ik zag deze mooie bloem.

Als ik met mijn scootmobiel ga rijden dan neem ik altijd mijn camera mee. Er zijn veel mooie objecten die je onderweg fotograferen kunt. Ook ga ik vaak naar intertuin en daar kun je bloemen prachtig fotograferen en wel in hele bedden vol.

maandag, augustus 14, 2006

De Dokkumer Ee in leeuwarden.

De Dokkumer brug staat open en de plezier jachten kunnen verder richting Leeuwarden.

vrijdag, juni 30, 2006

Ik kreeg een uitnodiging van de Vereniging van afgestudeerden van de Hogere Landbouw School uit Den Bosch om deel te nemen aan een feest reunie op 24 juni 2006. Ik hoopte dat van het afstudeer jaar 1952 nog verschillende studenten of Ingenieurs aanwezig zouden zijn. dat bleek niet het geval. Wel waren er 2 van het jaar 1954 aanwezig en daarvan hoorde ik dat al verschillende mensen overleden waren. Toch was het een leuke dag en ik heb samen met mijn vrouw tocht genoten.

maandag, juni 12, 2006

Naar de "Blitsard".



Samen met mijn kleindochter Joyce zijn wij een kijkje gaan nemen in de "Bullepolder". In de "Bullepolder of nu "Blitsard" genoemd worden huizen gebouwd en je kunt al over de nieuwe brug rijden met de scootmobiel. Het hondje moet ook mee. Ik geloof dat ze al aan het bouwen zijn voor nieuwe huizen. In deze wijk komen dure woningen die allen aan het water liggen. Het was deze dag koud maar Joyce wilde beslist een ritje maken op de scootmobiel van opa.

zaterdag, april 22, 2006

MataHari.



Dit beeldje van Matahari staat midden in leeuwarden vlak bij het huis waar zij geboren is.

zaterdag, april 01, 2006

Het mooswief.


Samen met mijn vrouw hebben wij enkele dagen gelogeerd in Hotel Van Der Valk te Maastricht. Het zijn heerlijke dagen geweest. Een vakantie naar het buitenland, gezien mijn gezondheid, zit er voor mij niet meer in. Dit is het standbeeld van het Mooswief en dit beeld staat op het marktplein vlak bij het gemeentehuis. Het parkeren viel ons heel hard tegen en voor een invalide en rolstoelgebruiker is Maastricht een ramp.

woensdag, maart 22, 2006

DokkumerEe 22 mrt 2006.

Dit is de Dokkumer Ee ,foto genomen vanaf de EE-brug. het gebouw staat aan de Taco v/d Veenplein. Alle begroeing langs de Dokkumer Ee aan de rechterzijde is weg. Posted by Picasa

dinsdag, februari 21, 2006

en nieuw gebouw.

Bij de brug over de Dokkumer Ee aan de Prof. Mr.P.S.Gerbrandy weg zag ik deze nieuwbouw staan. De nieuwe bewoners trekken er net in en enkele appartementen zijn nog vrij. Onder in het gebouw zijn parkeer gelegenheden.

dinsdag, januari 31, 2006

Elfstedenbruggetje.

Dit bruggetje ligt aan de Canterlandse weg voor Giekerk in Friesland. Op dit bruggetje zijn nu 4000 foto's gemonteerd en in mei 2006 komen er nog 2000 bij. Er is dan nog maar plaats voor 250 foto's. Alleen mensen die de elfstedentocht gereden hebben krijgen toe stemming om hun foto hier te laten monteren.
http://www.elfstedenmonument.nl/index.html
http://friescheelfstedenrtocht.web-log.nl